Tarieven
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

FysioStaete

Wij zijn een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in een ruim karakteristiek pand in Ureterp. Hier hebben wij de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, geriatrie fysiotherapie en (lymf)tapen. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier.Volg ons ook op facebook!

Tarieven

Indien uw behandelingen worden vergoed vanuit uw zorgverzekering gelden de tarieven zoals wij die contractueel met uw zorgverzekering hebben afgesproken. Afhankelijk van uw verzekering worden de behandelingen dan geheel of gedeeltelijk vergoed, voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. In alle overige situaties gelden de tarieven zoals hieronder genoemd:

Tarieven 2024

Zitting Algemene Fysiotherapie 42,50
Zitting Manuele therapie / Geriatrie Fysiotherapie / Sportfysiotherapie €48,50
Anamnese, Onderzoek & Opstellen Behandelplan €63,75
Toeslag Huisbezoek €14,50
Toeslag Instelling €9,50
Rapportage Aan Derden €75,00


Let op: in 2024 hebben wij geen contract met Zorg & Zekerheid!
Hun tarief is ruim onvoldoende om kwalitatieve zorg te kunnen bieden.


Facturatie en betaling

Het versturen van de facturen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics. De facturatie gaat veelal digitaal. Wilt u dit niet, geeft u dit dan aan aan de behandelend therapeut, dan zorgen wij dat u de factuur via de post krijgt. De ontvangen factuur betaalt u aan Infomedics. Op de factuur staat het rekeningnummer vermeld. Voor vragen over uw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar www.infomedics.nl. Voor overige vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met de servicedesk van Infomedics.

Infomedics: Servicedesk Debiteuren
Telefoonnummer: 0900 – 463 66 33 ( € 0,20 per gesprek)
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 09:00 – 17:00 uur en vrijdag van 09:00 – 12:00 uur.

Infomedics: Kopie factuur opvragen
Een kopie van uw factuur kunt u aanvragen via telefoonnummer 0900 – 50 50 303 (€ 0,50 per gesprek)