Praktijkinformatie
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

FysioStaete

Wij zijn een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in een ruim karakteristiek pand in Ureterp. Hier hebben wij de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, geriatrie fysiotherapie en (lymf)tapen. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier.Volg ons ook op facebook!

Praktijkinformatie

Onze praktijk is alle werkdagen geopend van 8.00-18.00 uur. Daarnaast kunt u ook op dinsdagavond tot 21.00 uur bij ons terecht. Kunt u niet op de praktijk komen? Dan is het mogelijk dat de therapeut bij u thuis komt. Dit geldt ook als u niet in Ureterp woont, maar in de omliggende dorpen of als u in De Lijte woont.  Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of een afspraak maken via het contactformulier.

Kwaliteitsregistratie

Onze praktijk is aangesloten bij de verschillende kwaliteitsregisters van het KNGF zoals het NVMT, het NVFG en het NVFS. Daarnaast zijn al onze therapeuten BIG-geregistreerd en staan ze ingeschreven in het Kwaliteits Register Fysiotherapie (KRF).

Klachtenregeling

Onze praktijk is aangesloten bij de Klachtenregeling van het KNGF. Mocht u een klacht hebben over uw behandelend fysiotherapeut dan vragen wij u eerst om deze met uw behandelend therapeut of een van zijn/haar collega’s te bespreken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u zich wenden tot de Klachtencommissie van het KNGF:

Secretaris Klachtencommissie KNGF Postbus 248, 3800 AE Amersfoort 033 – 467 29 00
www.defysiotherapeut.com