sportspreekuur vv Oerterp
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

FysioStaete

Wij zijn een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in een ruim karakteristiek pand in Ureterp. Hier hebben wij de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, geriatrie fysiotherapie en (lymf)tapen. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier.Volg ons ook op facebook!

Sportspreekuur

In samenwerking met de sportverenigingen op sportpark De Griene Greide houdt FysioStaete elke dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur een sportspreekuur op het sportpark. Alle leden van de verschillende verenigingen met een (beginnende) blessure kunnen dan terecht voor gratis advies. Matthijs Meijer, geregistreerd NVFS-Sportfysiotherapeut, is dan aanwezig voor trainings- en/of behandeladviezen. Als Sportfysiotherapeut is Matthijs volledig op de hoogte van de sport-specifieke kenmerken van de verschillende blessures en de benodigde acties voor een goed en volledig herstel. Mocht intensievere begeleiding of behandeling nodig zijn dan kan er met hem daarvoor ook een afspraak gemaakt worden. Eventuele verdere behandeling kan dan plaatsvinden op onze praktijk in Ureterp. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om weer op te werken naar een volledige en verantwoorde sporthervatting.

Mocht je vragen hebben over blessures en/of sporthervatting dan kan je je aanmelden voor het sportspreekuur via 06-46262825 (WhattsApp, SMS of telefoon). Om te zorgen dat er voldoende tijd is tijdens het sportspreekuur is dit op afspraak.