Nieuwe naam: FysioStaete – FysioStaete – Ureterp
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

FysioStaete

Wij zijn een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in een ruim karakteristiek pand in Ureterp. Hier hebben wij de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, geriatrie fysiotherapie en (lymf)tapen. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier.Volg ons ook op facebook!

Nieuwe naam: FysioStaete

Na 10 succesvolle jaren onder de naam Fysiotherapie Ureterp gaan we verder onder onze nieuwe naam FysioStaete.

Wij hebben ons in de afgelopen jaren ingezet om hoogwaardige fysiotherapie te bieden in Ureterp en omgeving. Gedurende deze jaren hebben we met trots duizenden patiënten geholpen bij het herstellen van blessures, het verlichten van pijn en het verbeteren van hun algehele mobiliteit. Onze toewijding aan het bieden van de beste zorg heeft ons ertoe aangezet om onze praktijk steeds te blijven ontwikkelen.

Bij FysioStaete hebben we een ervaren en toegewijd team van fysiotherapeuten die klaar staan om u te helpen. Onze therapeuten hebben een brede expertise opgebouwd in verschillende gebieden van de fysiotherapie, waaronder orthopedische revalidatie, sportblessures, neurologische aandoeningen en meer. We geloven dat persoonlijke aandacht en een individuele benadering essentieel zijn voor een succesvolle behandeling. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die voortdurend hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. We streven ernaar om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie en passen deze kennis toe om de best mogelijke zorg te bieden. Onze nieuwe slogan is niet voor niets “Specialist in Beweging”.

We zijn verheugd om ons nieuwe hoofdstuk onder de naam FysioStaete te beginnen en hopen u te mogen begroeten op uw vertrouwde locatie. Uw vertrouwde team in een nieuw jasje! Ook onder onze nieuw naam zullen we ons blijven inzetten voor de beste zorg volgens de nieuwste ontwikkelingen.

Onze nieuwe naam en huisstijl willen we graag samen met jullie vieren op tijdens ons Open Huis op donderdag 19 oktober tussen 16.00 en 19.00 uur. Graag zien we je dan!