Marleen Nijholt, Fysiotherapeut, Geriatrie Fysiotherapeut
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

FysioStaete

Wij zijn een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in een ruim karakteristiek pand in Ureterp. Hier hebben wij de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, geriatrie fysiotherapie en (lymf)tapen. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier.Volg ons ook op facebook!

Marleen Nijholt

Fysiotherapeut, Geriatrie Fysiotherapeut MSc
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Sinds 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij de praktijk te Ureterp. Naast therapie in de praktijk, kom ik ook bij mensen aan huis en in de Lijte voor fysiotherapie. Dit maakt mijn werk uitdagend en divers!

Wanneer u ouder wordt en de beweeglijkheid van uw lichaam voelt afnemen, kunt u daar met behulp van fysiotherapie iets aan doen.
Het behandelen gericht op het behouden en/of terugkrijgen van een zoveel mogelijk zelfstandig leven vind ik erg belangrijk. Door kleine aanpassingen, tips en oefeningen kunt u sterker worden en meer zelfvertrouwen creëren. Ik probeer altijd samen met de patiënt te kijken naar de doelen, mogelijkheden en oplossingen. Ook als u nog geen klachten heeft, is er preventief veel winst te behalen.

Mijn vakgebieden:
Geriatrie fysiotherapie
Valpreventie
Chronische pijn
Bekkenbodem klachten
Tapen

Terug naar overzicht