Vacature Fysiotherapeut FysioStaete
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

FysioStaete

Wij zijn een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in een ruim karakteristiek pand in Ureterp. Hier hebben wij de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, geriatrie fysiotherapie en (lymf)tapen. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier.Volg ons ook op facebook!

Gezocht: Enthousiaste Fysiotherapeut!

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut om ons team te komen versterken. Ivm een aanhoudende groei van de praktijk zoeken wij een nieuwe collega voor 8-16 uur per week, met bij wederzijds enthousiasme de mogelijkheid tot een vaste aanstelling en in de toekomst uitbreiding van de uren. De werkzaamheden zullen bestaan uit het behandelen van een divers aanbod van patiënten en klachten, je zal voornamelijk op de praktijk werken. Hier heb je de beschikking over een ruime behandelkamer en een grote oefenzaal.

Wil jij werken in een fijn team met aandacht voor de patiënt? Een plek waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Laat dan je sollicitatie bij ons achter!

Heb je nog niet zo veel werkervaring, maar ben je wel enthousiast over het vak en wil je je graag verder ontwikkelen? Ook dan wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Wie zoeken wij?

– Enthousiaste fysiotherapeut
– BIG en KRF-registratie
– Minimaal 8-16 uur per week beschikbaar, dagen & tijden in overleg

Ben jij of ken jij deze persoon? Neem dan contact met ons op!

Wat bieden wij?

– Kleinschalige praktijk met 5 collega’s
– Goede teamsfeer met wekelijks intercollegiaal overleg
– Mooie faciliteiten: ruime behandelkamers en een grote oefenzaal in een karakteristiek pand
– Meerdere specialisaties aanwezig binnen ons team
– Goede contacten met huisartsen en collega-zorgverleners
– Kwaliteit en aandacht voor de patiënt
– Marktconform HBO-salaris Fysiotherapie